avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Casa construita fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Casa construita fara autorizatie

In 2008 m-am apucat de construirea unei case.Am fost la primarie mi s-a eliberat un CU ,am facut proiect,aviz mediu si electricitate si cand sa obtin autorizatia aflu ca pamantul este al primariei.Am construit casa in 2008.Iar pamantul l-am obtinut de la primarie in 2013.Acum sa intru in legalitate cum procedez?Am incercat sa reaiu pasii dar nu pot sa construiesc cica ca nu am 50 m de la cimitir ce se afla peste drum.si acum eu cum intru in legalitate ca sa ma pot racorda la enel ca acolo nu am cum din lipsa procesului verbal de receptie a cladirii
Cel mai recent răspuns: julica1980 , utilizator 23:13, 12 Decembrie 2015
În CU pe care îl dețineți la regimul juridic al terenului ce vă este scris, care sunt condițiile de construire inclusiv dacă este trecută și această limită față de vecinătate- față de cimitir?
Cu este expirat dar este prevazut[ aceasta chestiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema obtinere autorizatie constructie garaj. alexandruuu99 alexandruuu99 Buna seara! De 5luni, ma tot chinui sa obtin autorizatie pentru constructia unui garaj. Am obtinut certificat de urbanism, acordul primariei, al consiliului ... (vezi toată discuția)
Notificare primarie construire bucătărie de vara. am citit ... Antik Antik Notificare primarie construire bucătărie de vara. Am citit pe internet despre modificarea legii privind aut.lucrarilor de construire și va întreb pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru un garaj existent pe un teren concesionat adochitei catalin adochitei catalin am un garaj construit cu mansarda pe un teren concesionat .am efectuat reparati la acest garaj,mi sa eliberat autorizatie in acest sens dar cand sa cer ... (vezi toată discuția)