avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politica unei firme
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politica unei firme

Buna ziua !! Am o problema in legatura cu o firma pe un anumit site Am vrut sa comand un dextop pc la o firma numita [editat] si Cei de acolo miau spus ca politica lor e sa trimit bani printro tranzactie Bancara intai apoi cand ajung banii ei o sa imi puna coletul Leam rimis suma de 1000 de lei prin western apoi coletul pace sa mai fie si vreau macar nu sami redea suma inapoi vreau ca acea Firma sa nu mai fie existenta ei inca suntt activi si pe Facebook si site si inca se mai iau tepe si acum astept un Raspuns de la dumneavoastra!!!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2015
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:35, 8 Decembrie 2015
Ati luat legatura cu ei, le-ati spus, aveti vreun raspuns ?
cand s-a intamplat asta ?
Puteti sa le faceti plangere penala pt inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema juridica Catalina75757575 Catalina75757575 Buna ziua, In anul 2013 o institutie nebancara ma dat in judecata pt o predupusa suma datorat, am catigat procesul cu acea institutie nebancara printro ... (vezi toată discuția)
In cat timp ar trebui sa primesc un raspuns la o plangere (pentru inselaciune)? Eli_Marina Eli_Marina Buna ziua. In urma unei \"tepe\" pe care am luat-o, in data de 6.05.2011, prin intermediul site-ului [editat] (am luat o teapa in sensul ca am comandat de la ... (vezi toată discuția)
Probleme masina achizitionata in leasing sarpy sarpy am luat o masina in leasing printr-o firma in anul 2008si din motive financiare am renuntat la ea in mai 2010 mai am predat masina pe baza de proces verbal si ... (vezi toată discuția)