avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxe legalizare hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxe legalizare hotarare definitiva si irevocabila

buna seara!Am o hotarare ramasa definitiva si irevocabila prin respingerea recursului.Care mai sunt taxele de legalizare a acesteia si unde trimit cererea?Anexez si hotararea de fond si decizia Tribunalului?Multumesc ffffffff mult!
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:03, 9 Decembrie 2015
OUG 80/2013:
Art. 9

Următoarele cereri formulate în cursul procesului sau în legătură cu un proces se taxează astfel:

l)cereri pentru eliberarea de către instanţele judecătoreşti de copii de pe hotărârile judecătoreşti, cu menţiunea că sunt definitive, se taxează cu 5 lei pentru fiecare exemplar de copie.

Veti depune cererea, hotararile in original, impreuna cu taxa de timbru la instanta care a judecat fondul cauzei (prima instanta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire sentinta MihaDrag MihaDrag buna seara .Am si eu o intrebare legata de sentinta data de tribunal care trebuie investita daca ma exprim corect in definitiva si irevocabila .Suntem o ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru jacquelline jacquelline Am nevoie de o copie legalizata dupa o hotarare pronuntata de tribunalul orasului in care locuiesc - sectia Contencios Administrativ si as dori sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare Dianadevika Dianadevika Legalizarea unei hotarari de catre instanta necesita costuri? (vezi toată discuția)