avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Subcontractor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Subcontractor

Buna ziua,
Am incheiat de curand un contract de prestari servicii ( privat ) si am subcontractat lucrarea, mentionez ca in contract nu este tipulat faptul ca lucrarea poate fi subcontractata sau nu si am fost sunat de la contabilitate ( cred ) si mi-au reproat ca nu i-am anuntat ca lucrarea se subcontracteaza si as dori sa stiu ce lege interzice acest lucru. Teoretic sunt raspunzator de ceea ce se intampla pe teritoriul clientului iar subcontractorul este raspunzator in fata mea. Va rog sa ma ajutati ca nu stiu si sunt pus intr-o situatie dificila.

Alte discuții în legătură

Declararea de subcontractori/prestatori Mar260253 Mar260253 Firmei MC ii este atribuit un contract finantat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii ... (vezi toată discuția)
Subcontractarea unor servicii webepop webepop 1. Un consultant in afaceri si management PFA , poate subcontracta o parte din serviciile contractate de el daca are multi clienti si nu le poate efectua ?. ... (vezi toată discuția)
Contract intre doua pfa cu acelasi cod caen mariusghitoiu mariusghitoiu Buna seara, Se poate face un contract de prestari servicii intre 2 PFA cu acelas cod CAEN? Eu sunt dezvoltator software (PFA) si vreau sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)