avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Subcontractarea unor servicii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Subcontractarea unor servicii

1. Un consultant in afaceri si management PFA , poate subcontracta o parte din serviciile contractate de el daca are multi clienti si nu le poate efectua ?.
2. Se poate subcontracta doar o parte din servicii sau se poate subcontracta lucrarea in totalitatea ei ?.
3. Daca se poate imi putei spune care este prevederea legala care imi da acest drept si in ce conditii se poate subcontracta in sensul ca trebuie respectat valoarea contractului cu beneficiarul sau se poate subcontracta la o valoare mai mare sau mai mica
Va multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 13:21, 23 Septembrie 2010
se pot subcontracte lucrari sau parti din lucrari catre terti in baza unui contract de prestari servicii incheiat intre acesta si subcontractori. raspunderea pentru corectitudinea lucrarii, conform contractului incheiat cu beneficiarul lucrarii o poarta consultantul de afaceri PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractare - acord sau nu? ContSters91171 ContSters91171 Buna ziua, Intr-un contract intre doua entitati private (nu este vorba de achizitii publice), daca nu se specifica nimic de subcontractare, aceasta este ... (vezi toată discuția)
Amenzi pt subcontractori demnitate1 demnitate1 Buna ziua, Sunt la inceput de drum in S.S.M in constructii si am o problema cu subcontractorii care lasa mizerie unde lucreaza. In afara de clauze prevazute ... (vezi toată discuția)
Subcontractori deliammm deliammm Va rog sa ma lamuriti daca se poate referitor la urmatoarele aspecte: - Care este diferenta dintre un contract de subcontractare si unul de prestari servicii ... (vezi toată discuția)