avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare, recuperare partiala onorariu executor
Discuție deschisă în Executare silită

Executare, recuperare partiala onorariu executor

daca am fost executat pentru o anumita suma si am observat tirziu ca onorariul executorului judecatoresc a depasit cu mult maximul prevazut de 188 / 2000 , eu platind aceasta suma , mai pot face ceva ?
Cel mai recent răspuns: neluvld , utilizator 13:35, 9 Decembrie 2015
Puteti formula contestatie la executare conf.art.712(1)NCPC"Impotriva executarii silite ,a incheierilor date de executorul judecatoresc ,precum si impotriva oricarui act de executare se poate face contestatie de catre cei interesati sau vatamti prin executare." Termene Art.715(2) NCPC"Contestatia impotriva incheierilor executorului judecatoresc,in cazurile in care acestea nu sunt potrivit legii,definitive,se poate face in termen de 15 zile de la comunicare."Acestea sunt mijloacele legale conform carora puteti actiona.
am fost ececutat ca unitate in 2012 , iar eroarea de chletuieli a fost constatata de curtea de conturi in 2015 , eu platind in 2012 toate cheltuielile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere executor jud.pt eliberare sume ContSters412063 ContSters412063 in urma depunerii unei sume partiale in contul BEJ ,am primit de la acesta o \"incheiere\" prin care se dispune eliberarea sumei, aratand ca executorul ia ... (vezi toată discuția)
Cale de atac echinacee echinacee Buna ziua! daca intr-o incuviintare executare silita,se mentioneaza,,fara cale de atac,, nu mai am posibilitatea de a depune contesteatie la executare? (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre cele 2 legi art 715 ncpc. ma aflu in ... Costinmudure11 Costinmudure11 Care este diferenta intre cele 2 legi art 715 ncpc. Ma aflu in situatia in care doresc sa contest un proces verbal prin care executorul informeaza cu privire ... (vezi toată discuția)