avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită incheiere executor jud.pt eliberare sume
Discuție deschisă în Executare silită

incheiere executor jud.pt eliberare sume

in urma depunerii unei sume partiale in contul BEJ ,am primit de la acesta o "incheiere" prin care se dispune eliberarea sumei, aratand ca executorul ia aproape tot onorariul maxim prevazut de lege iar restul in favoarea creditorului. Pot contesta eu ca debitor repartizarea sumelor sau nu?
Mi se pare prea mare onorariul mai ales ca executarea silita nu a fost dusa nici pana la jumatate si in somatie onorariul e calculat pt executare silita imobiliara cap-coada.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:54, 19 Noiembrie 2016
Puteti formula contestatie la executare la incheierile executorului judecatoresc conf.art.712 si urm.NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la ocpi sau contestatie la executare? dandanaua dandanaua Debitorul datoreaza o suma creditorului in baza unui titlu executoriu-hot.jud.De buna voie, consemneaza suma la cec printr-un executor judecatoresc.Dupa ... (vezi toată discuția)
Executare, recuperare partiala onorariu executor neluvld neluvld daca am fost executat pentru o anumita suma si am observat tirziu ca onorariul executorului judecatoresc a depasit cu mult maximul prevazut de 188 / 2000 , eu ... (vezi toată discuția)
Cale de atac echinacee echinacee Buna ziua! daca intr-o incuviintare executare silita,se mentioneaza,,fara cale de atac,, nu mai am posibilitatea de a depune contesteatie la executare? (vezi toată discuția)