avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxe PFA 2016
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxe PFA 2016

Salut,

Mi s-a oferit posibilitatea sa ma angajez prin PFA. Salariul pe care mi l-a propus firma este de 2.000 RON pe luna. Vreau sa stiu, tinand cont de prevederile din noul cod fiscal, cat o sa trebuiasca sa platesc la stat taxe ? Totodata, PFA va fi inregistrat la adresa parintilor mei, unde locuiesc si eu, exista riscul sa creasca impozitul cu 1000% asa cum am vazut pe alte site-uri ??

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:28, 10 Decembrie 2015
Va rog sa cititi materialul de la adresa www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă tin banii in btc sau alta criptomoneda o sa trebuiască sa platesc taxe? Ceyandme Ceyandme Salutare. Am o intrebare, vreau sa mi fac un site de tip bitcoin faucet și de pe urma reclamelor eu voi incasa o anumita suma de bani. Întrebarea mea este, ... (vezi toată discuția)
Incasare bani fara factura alexandru-1981 alexandru-1981 Buna seara, As dori sa stiu daca se poate ce se intampla daca cineva oferea servicii (fara firma, contract) si incaseaza bani, dar nu ofera factura si nu ... (vezi toată discuția)
pfa - infiintare yony yony buna, as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de ... (vezi toată discuția)