avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Dacă tin banii in btc sau alta criptomoneda o sa ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Dacă tin banii in btc sau alta criptomoneda o sa trebuiască sa platesc taxe?

Salutare. Am o intrebare, vreau sa mi fac un site de tip bitcoin faucet și de pe urma reclamelor eu voi incasa o anumita suma de bani. Întrebarea mea este, dacă tin banii in btc sau alta criptomoneda o sa trebuiască sa platesc taxe?
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2021
george-neagu, moderator
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_537...
Va multumesc insa, din cate am inteles daca de exemplu cumpar un bun cu bitcoin sau alta criptomoneda o sa trebuiasca sa platesc taxe, nu?
Imi puteti spune va rog frumos?
Se platesc taxe si impozit pe venit.
Da dar care venit mai exact, trebuie sa plătesc când ii schimb în euro sau RON?

POPA GHEORGHE a scris:

Se platesc taxe si impozit pe venit.

Alte discuții în legătură

Vanzare bitcoin cu taxe minime GeorgeLascaru GeorgeLascaru Buna ziua, Detin niste Bitcoini din 2010 cand pretul era foarte mic si as dori sa ii vand pe o cale legala, dar astfel incat taxele pe care le voi plati sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa imi spuneti daca stiti cum poti fii verificat ... Ciobotaru87 Ciobotaru87 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca stiti cum poti fii verificat de catre stat daca faci plati si folosesti un card VISA de la un excenge online de ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala pe motive ciudate!!! cipri2014 cipri2014 s-a dispus urmarirea penala ... retinandu-se in sarcina acestuia ca in perioada x-y a obtinut din efectuarea unor tranzactii cu cetateni chinezi venituri in ... (vezi toată discuția)