avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare PFA cod fiscal 2016
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare PFA cod fiscal 2016

Buna ziua, lucrez pentru o companie de asigurari ca si agent de asigurari ; acum ca se va schimba codul fiscal ni s-a spus ca agentii de asigurare desfasoara o profesie similara profesiilor liberale .Veniturile din contractele de agent de asigurari sunt venituri din activităţi independente de tipul veniturilor din profesii libere sau de tipul veniturilor din activitati de comert. Si de la 01.01.2016 va trebui sa ne inregistram fiscal pe declaratia 070 , ce nu presupune acelasi lucru pentru toate administratiile . Unele administratii fie te inregistreaza in baza contr de agent altele punandu-te sa te autentifici la Reg. Comertului.
Imi puteti spune, va rog care sunt pasii de urmat pentru inregistrarea ca PFA si ce presupune ? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:35, 9 Decembrie 2015
Autorizati-va ca pfa la registrul comertului.
Cititi si asta: www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2015
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auditor energetic pentru cladiri - pfa sau profesie liberala stefansn stefansn Buna ziua, Sunt auditor energetic pentru cladiri atestat de Ministerul Dezvolatarii si sunt inregistrat la RC ca PFA cu codul CAEN 7112. Pot desfasura ... (vezi toată discuția)
Venituri din practicarea profesiilor liberale - 2013 Laura Ciobeica Laura Ciobeica Avocatnet a publicat un articol foarte bine structurat pentru toate veniturile impozabile din Romania din care am extras pentru noi traducatorii, autorizati ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa la anaf Ram_ Ram_ Buna ziua! Tocmai ce am inregistrat un PFA la ONRC. Cand am ridicat documentele, doamna mi-a spus ca acum trebuie sa merg la \"Finante\", sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)