avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie primarie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie primarie

Buna seara!va cer si eu ajutorul intr o promblema...vreau sa mi deschhid un bar...mi am deschis un SRL(cod caen 5630) si am ridicat certiicatul de inregistrare...acum am inteles ca trebuie sa ma duc la primarie sa inregistrez firma si sa obtin avizul de functionare...azi cand m am dus mi s a zis de o doamna secretara ca ea nu stie si ca nu a auzit sa inregistrez firma la primarie si ca trebuie sa fac o cerere catre domnul primar care in care sa i scriu sa mi acorde avizul de functionare si ca asta dureaza MINIM 30 zile la care eu am corectat o Maxim 30 zile...asa este normal??deaoarece am fost dupa la o primarie mai mare de la oras(a mea este la sat la 2 km de asta de la oras) si mi au zis ca firma se inregistreaza pe loc la impozite si taxe si apoi avizul de functinare il elibereza politia locala tot pe loc daca nu e nici o problema...deci eu cum trebuie sa fac???va rog astept un rasp din partea dvs deoarece eu am barul gata si nu i pot da drumul.

Alte discuții în legătură

Cod caen 4799 mihaeladumitru mihaeladumitru avand codul caen4799 trecut in certificatul constatator, pot vinde bere la dozator, in pahare de plastic? magazinul e mixt. (vezi toată discuția)
Acte pentru bar + magazin mixt in mediu rural Junior 24 Junior 24 Poate sa-mi spuna cineva exact care ar fi procedura si actele necesare pentru functionarea unui bar + magazin mixt in mediu rural? Avem firma infiintata in ... (vezi toată discuția)
Vanzare la poarta cu pfa ? ContSters485258 ContSters485258 Buna ziua , ma numesc Eniko am 29 de ani am facut un PFA cu cod caen 4799 si 4631 , si vreau va vand prin sate cu masina proprie niste legume si fructe cu ... (vezi toată discuția)