Am cumparat in 2012 o garsoniera cu contract de vanzare cumparare in regula, si cu CF-ul fara sarcini. In acest contract este stipulat ca si vanzatorul de la care am cumparat a fost proprietar fara a fi conditionat de termene sau conditii. Acum am aflat ca vanzatorul a cumparat imobilul de la o firma in insolventa, iar firma recuperatoare (care se ocupa de acea firma in isolventa) cere anularea contractului de vanzare cumparare dintre firma in insolventa si vanzatorul de la care am cumparat eu. Acum am primit de la judecatorie (de fapt asa am aflat de aceasta situatie) o chemare in judecata de catre firma recuperatoare, care a facut plangere impotriva incheierii de carte finciara. Eu fiind un cumparator de buna credinta v-as ruga sa-mi spuneti ce mi s-ar putea intampla in cel mai rau caz, se poate sa-mi anuleze si contractul meu?Va multumesc.
Plângerea împotriva încheierii ce carte funciară necesită un anumit procedeu și respectarea unui anumit termen. Pe de altă parte, cel care face plângerea trebuie să aibă calitatea de persoană direct interesată . Prezentați actele unui avocat , în vederea formulării unei ÎNTÂMPINĂRI. Cu atât mai mult cu cât la data la care d-voastră ați cumpărat, imobilul nu era grevat de nici o sarcină.