avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu de succes
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu de succes

As dori sa stiu daca onorariul de succes se refera/ cuprinde si intabularea cladirii dobandite prin procedura juridica.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: maranna , utilizator 07:01, 10 Decembrie 2015
Nu va intabuleaza nimeni cladirea decat daca platiti pt asta, separat. Onorariul de succes se plateste pt ca asa ati convenit, daca veti castiga procesul.

( nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului)
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean italian- cumparare imobil in romania larisa91 larisa91 Dumnealui nu are buletin de Romania, dar doreste sa cumoere un apartament doar pe numele lui, dar este casatorit cu un cetatean roman. Ce drepturi ar avea el ... (vezi toată discuția)
Cum pot sti daca ma pacalesc intermediarii care se ocupa de terenuri nationalizate flory777 flory777 am depus o notificare in urma cu 10 ani ,de restituire a unui teren ,iar acum dupa 10 ani m-am trezit la usa cu cineva care spune ca se ocupa cu rezolvari de ... (vezi toată discuția)
Vecina care ma reclama tot timpul geomiri geomiri Mi-am cumparat un spatiu comercial pe persoana fizica, la care am deschis o librarie si un second hand fiind pe persoana juridica. Care este problema am o ... (vezi toată discuția)