avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cifra de afaceri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cifra de afaceri

daca poate cineva sa ma lamureasca ce inseamna cifra de afaceri la un CAR Pensionari, daca nu am nici un fel de activitate economica. Se dau imprumuturi doar.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate Brasov , Contabil 00:36, 12 Decembrie 2015
Conform Anexei 1 (reglementari contabile pentru persoane juridice fara scop patrimonial) aferent OMFP 1969/2007 cifra de afaceri reprezinta activitatile economice si se calculeaza prin insumarea veniturilor rezultate din livrarile de bunuri, executarile de lucrari si prestarile de servicii si alte venituri din exploatare, mai putin reducerile comerciale acordate clientilor.

Daca nu are activitate economica atunci nu are cifra de afaceri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii pentru suprafata apia in cifra de afaceri lexidn lexidn buna ziua! as avea urmatoarea intrebare pentru dumneavoastra : subventiile primite pentru suprafata de la APIA intra in calculul cifrei de afaceri in cadrul ... (vezi toată discuția)
Avansuri in 094 cristinanca cristinanca am inteles ca in declaratia 094 trebuie trecute si avansurile. intrebarea mea este trebuie trecute si avansurile facturate in euro deoarece am simulat ... (vezi toată discuția)
Cifra afaceri globala AlexT. AlexT. Stie cineva cum se calculeaza cifra de afaceri globala?si ce reprezinta? (vezi toată discuția)