avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

buna ziua,
urmeaza sa nasc la jumatatea lunii iulie ,
am un salariu fix net de 1200 lei si un bonus de 400 lei(nespecificati in contractul de munca,deci neimpozitabili presupun).#
intrebarea mea este daca si aceasta suma se calculeaza la indemnizatie.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:25, 11 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Bonusul respectiv cum este acordat?
pai pe data de 6 intra suma de 1200 lei ca sisalariu , si pe 20 intra suma de 400 lei sub forma de bonus luna anterioara ,
stiu ca se calculeaza 85% ..insa nu asta era intrbarea
la cei 1200 se adauga si bonusul sau doar sumele supuse impozitului ?
~ Conținut șters la cerere ~
Se iau in considerare veniturile din salarii supuse impozitului pe venit, adice cele definite in art.55 C.fisc.

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate pentru jumatate de norma? serbucornel serbucornel sunt angajat in sistemul bugetar cu jumatate de norma.....sotia mea a ramas insarcinata....este posibil sa pot intra eu in concediu de maternitate 2 ani si sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil muresanveronica muresanveronica Buna ziua, sunt angajata unei firme din oct 2012 pana in prezent. Sunt insarcinata in saptamana 34 urmand sa nasc in per 10 oct. 2104. Concediul crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - doctorand si salariat Luminita2015 Luminita2015 Sunt doctorand si primesc bursa doctorala din fonduri europene- neimpozabila - DAR lucrez 8 ore / zi si, imi este recunoscuta vechimea in munca, si, in ... (vezi toată discuția)