avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot obtine somajul in cazul meu?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot obtine somajul in cazul meu?

Dupa 5 ani vechime ca PFA, pot sa intru in somaj daca radiez firma? (Am platit CAS si CASS, dar nu am platit somajul, deoarece nu mi s-a cerut de la ANAF).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 10 Decembrie 2015
Nu buneti beneficia de somaj in conditiile mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere sau demisie? iama iama Buna Ziua, Firma la care lucrez nu mai poate tine angajatii asa ca vor restructura aproape toti oamenii.Mi s-a propus sa-mi dau demisia.Spuneti-mi va rog ... (vezi toată discuția)
Traducator pfa - angajat la firma x panalivia panalivia Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu elucidarea darilor ce am sa le virez statului: sunt angajata la firma X cu 8 ore si in acelasi timp am ... (vezi toată discuția)
Impozitare cass Enzo2019 Enzo2019 Buna ziua, vin la dumneavostra cu o intrebare la care nu gasesc nici un raspuns sau explicatie logica.... In anul 2015-2016 am avut un PFA care a avut un ... (vezi toată discuția)