avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament cu teren in folosinta cu titlu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament cu teren in folosinta cu titlu gratuit

Buna ziua , as dori cumpar apartament cu teren in folosinta cu titlu gratuit, exista posibilitatea in timp primaria care e proprietara pe teren sa imi ceara chirie pe teren sau sa ma oblige sa-l cumpar.
trebuie vazut cum s-a instituit folosinta, in ce baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de folointa asupra terenului de sub casa cchriss cchriss Buna ziua. Am cumparat o casa acum 2 ani., dar desi sunt proprietar al cladirii, terenul de sub casa este pe numele vecinei, eu avand in cf doar drept de ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat si inregistrarea la finante cristina69 cristina69 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti daca proprieatrul unui apartament doreste sa dea in folosinta gratuita acest apartament unei persoane pe o anumita ... (vezi toată discuția)
Drept de superficie maxxx maxxx as dori sa aflu daca exista o modalitate legala de stingere sau incetare a dreptului de superficie constand in infiintarea si folosirea unei livezi pe terenul ... (vezi toată discuția)