avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Licenta taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Licenta taxi

Din discutiile anterioare postate de ceilalti utilizatori,am inteles ca in baza art.41 din legea 26/1990 se poate obtine legal prin donatie,vanzare-cumparare un PFA cu licenta taxi,dar as avea o nelamurire in aceasta privinta mai concret in legatura cu masina pe care este emisa autorizatia .Proprietarul pfa-ului mi-ar dona sau vinde totul dar fara masina,cum as putea obtine pe masina mea autorizatia?Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2015
angheldoru, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie taxi se poate cumpara? broscatani broscatani buna ziua, sotul meu vrea sa ia o autorizatie de taxi. are un prieten care are o autorizatie, el este pfa. care sunt modalitatile prin care sotul meu poate ... (vezi toată discuția)
Schimbare p.f.a in s.r.l posibil? vanzare autorizatie taxi posibila? pateugabi pateugabi cum se poate vinde un pf-u in cazul meu autorizatie taxi. sau daca se poate transforma in s.c. sau altceva care se poate vinde (vezi toată discuția)
Se poate ceda pfa taxi? adinadan adinadan va rog ,ajutati-ma si pe mine in legatura cu un PFA.....sotul meu se chinui de ceva timp sa obtine o licenta de taximetrist,fara nici un rezultat ... (vezi toată discuția)