avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna intre concedii medicale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna intre concedii medicale

Buna ziua,
Ma aflu in concediu medical din data de 28 august (27 august - ultima zi in care am fost la serviciu), iar pentru luna aceasta am concediu medical pana pe 29 decembrie inclusiv. Nu pot merge la serviciu in urmatoarele 2 zile lucratoare (30 si 31 decembrie), si daca merg la urgenta, ma interneaza pentru 5 zile (am mai fost in situatia aceasta), ceea ce inseamna ca ma externez in data de 4 ianuarie, iar pana pe data de 5 ianuarie trebuie depus concediul la firma (dar si vizat de medicul de familie). Nu am certitudinea ca, daca reusesc sa vizez concediul atunci pe data de 4 ianuarie la medicul de familie si apoi sa-l trimit prin curier rapid, acesta va ajunge (si va fi primit de angajator) in data de 5 ianuarie. Eu mai am dreptul la 6 zile de concediu de odihna pentru anul 2015, iar intrebarea mea este daca pentru cele 2 zile lucratoare din luna decembrie ramase neacoperite, pot solicita concediu de odihna. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 10 Decembrie 2015
Da, puteti solicita CO in perioada respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical peste 90 de zile Daniela Barlescu 1967 Daniela Barlescu 1967 In data de 5 septembrie am avut un accident la genunchi care a necesitat intrarea în concediu medical Am efectuat o intervenție chirurgicală. Actualmente ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in cazul in care jumatate de an salariata a fost in concediu medical iolanda15 iolanda15 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: salariata unui institutii bugetare angajata cu contr. individual de munca are concediu medical din ... (vezi toată discuția)
Legea 12/2015 narcisa1985 narcisa1985 Buna ziua ! Sunt profesor titular in cadrul unei scoli gimnaziale. Momentan, pana in aprilie 2016, sunt in CIC. In anul scolar 2013-2014, situatia mea ... (vezi toată discuția)