avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut Avocat Roman in Londra
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut Avocat Roman in Londra

Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu nr de telefon sau adresa de mail, a unui avocat roman in Londra, care se ocupa de procese penale. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Stefan V Stancioiu , utilizator 14:31, 25 Decembrie 2016
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti accesa Bursa de servicii Avocatnet
[ link extern ] /

Intrati si cand cautati puteti pune filtru pe limba romana. Doar pe acest site ii gasiti pe toti. Daca cineva va spune ca este avocat (sau consilier juridic) si nu exista pe acest site trebuie sa va puneti niste intrebari.

Cred ca am reusit sa dau un raspuns care nu se considera reclama. (Sper :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul regulament cedo aplicabil de la 1 ianuarie 2014 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma intereseaza un link care sa poata fi accesat cu noul Regulament CEDO aplicabil de la 1 ianuarie 2014 in limba franceza sau o carte in care este publicat ... (vezi toată discuția)
Caut avocat ceahlau ceahlau Caut un avocat din Piatra Neamt pentru a ma reprezenta in instanta intr-un proces civil de iesire din indiviziune(daca este cazul)Detalii la telefon. (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat pe drept comercial TataruAlina TataruAlina Am incheiat un contract de leasing operational pe persoana fizica pentru o masina, in 2009, iar acum se pare ca se pune problema executarii silite. Am nevoie ... (vezi toată discuția)