avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... intrebare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

intrebare pensie

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: cum se calculeaza punctajul mediu anul in conditiile in care numarul total de puncte realizate este 40,13885.


Multumesc,


O seara buna!


Raluca Coldea


Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:15, 10 Decembrie 2015
Numarul total de puncte se imparte la stagiul complet de cotizare care este de 35 de ani pentru barbati,iar pentru femei in functie de luna si anul nasterii.
La acest moment este de 30 de ani si 2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul stagiu de cotizare ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua. Va rog sa imi raspundeti la niste intrebari. 1. Ce ani se considera stagiu complet de cotizare (35 ani)? - doar anii lucrati zi la ... (vezi toată discuția)
Pensionare rbtm rbtm Va scriu in numele mamei mele ... ea are 55 de ani si este in pensie de boala (fara drept de munca) de vreo cinci ani. La data intrarii in pensie de boala, ea ... (vezi toată discuția)
Stagiul complet de cotizare la pensie este acelasi indiferent de data solicitarii iesirii la pensie? georgeogrinja georgeogrinja Dupa cum se stie, conform legii actuale a pensiilor, punctajul mediu anual se calculeaza impartind numarul total de puncte anuale la stagiul complet de ... (vezi toată discuția)