avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... scutire de taxa pana la 26 ani
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

scutire de taxa pana la 26 ani

In regulamentul de admitere la facultate am gasit urmatoarea afirmatie "Copiii personalului didactic de stat aflat în activitate, care la data înscrierii nu au împlinit vârsta de 26 de ani" Este conform legii?

Alte discuții în legătură

Cazare gratuita camin studentesc dana19770101 dana19770101 Anul trecut am fost admisa la o facultate din Bucuresti. La inceput mi s-a spus ca beneficiez de gratuitate la cazare in caminul facultatii in baza legii. ... (vezi toată discuția)
Student doctorand la zi cu bursa peste 26 de ani - plata contributiilor la pensii//asigurare medicala asigurata din bursa universitara? oananao oananao Buna ziua, Doresc sa aflu statutul doctorandului la zi cu bursa peste 26 de ani si neangajat. In special, se realizeaza plata contributiilor la pensii si ... (vezi toată discuția)
Continuare pensie de urmaș GabrielaFluturas GabrielaFluturas Bună ziua, Am terminat facultatea în anul 2019, pe perioada căreia am beneficiat de pensie de urmaș. Programul de studii pe care l-am urmat, farmacie, ... (vezi toată discuția)