avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cazare gratuita camin studentesc
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cazare gratuita camin studentesc

Anul trecut am fost admisa la o facultate din Bucuresti. La inceput mi s-a spus ca beneficiez de gratuitate la cazare in caminul facultatii in baza legii. ...pe parcurs mi s-a spus a nu fiindca am varsta de 40 de ani...”Copiii personalului didactic şi didactic auxiliar aflat în activitate sunt scutiţi de plata taxelor de înscriere la concursurile de admitere în învăţământul superior şi beneficiază de gratuitate la cazare în cămine şi internate”, ...Dincolo de LEN, universitatile au autonomie asa ca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 19 Iunie 2019
Legea primeaza in cazul in care in Reg. interne nu se prevad cu totul altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt copil de cadru didactic in activitate, beneficiez ... filialadambovitaacor filialadambovitaacor Bună ziua, sunt copil de cadru didactic in activitate, beneficiez de gratuitate la cazarea in camin, asa cum prevede Legea educatiei 198/2023? Sunt student ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa admitere facultate palsecam palsecam Buna ziua. Eu sunt cadru didactic cu contract cu durata nedeterminata in invatamantul preuniversitar, liceal. Sotia mea, decedata in anul 2016, si-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt căsătorit legal. soția are un copil din prima ... Petre F Petre F Bună ziua! Sunt căsătorit legal. Soția are un copil din prima căsătorie. Copilul poarta numele tatălui nu al meu. Copilul il cresc de 9 ani.Sunt cadru ... (vezi toată discuția)