avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Taxarea banilor primiti din strainatate
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Taxarea banilor primiti din strainatate

Buna ziua,in fiecare an mai mult de 3 miliarde de euro ajung in Romania de la cei care lucreaza in strainatate,bani care acopera neajunsurile din sistemul social,care permit pensionarilor si persoanelor fara venit sa nu cerseasca o bucata de paine.Un salariat in Romania isi poate ajuta parintii fara sa fie impozitat,unul care numai el stie cum castiga un ban departe de casa,trebuie sa plateasca comisioane sa-i trimita si mai nou taxe pentru a acoperi gaurile din bugetul de stat,ma intreb daca aceste legi se fac cu creierul sau cu o alta parte a corpului,ce se intampla daca acesti bani nu mai ajung in Romania?Cine face trafic de droguri nu trimite bani acasa prin western union,Romania trebuie sa multumeasca pentru fiecare euro care intra in tara nu invers!Haideti sa renuntam la cetatenie sa vedem ce mai taxeaza!!!!

Alte discuții în legătură

Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata datorate fostului sot buntingr buntingr Buna ziua .A-s dori sa va intreb daca eu datorez bani in urma cheltuielilor de judecata in urma unui partaj fostului sot si el pretinde banii sa-i fie trimisi ... (vezi toată discuția)
Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)