avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CHELTUIELI DE JUDECATA DATORATE FOSTULUI SOT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CHELTUIELI DE JUDECATA DATORATE FOSTULUI SOT

Buna ziua .A-s dori sa va intreb daca eu datorez bani in urma cheltuielilor de judecata in urma unui partaj fostului sot si el pretinde banii sa-i fie trimisi intr-o alta tara pt. ca acolo munceste eu ce ar trebui sa fac? intrbarea mea ,,,,,este legal ce-mi cere el sau nu?
Cel mai recent răspuns: Gabriela19722 , utilizator 13:39, 19 Martie 2013
Va sfatuiesc sa ii platiti sulta prin intermediul unui executor judecatoresc pentru a putea face dovada ulterior a platii sultei
Deoarece suma se ridica la cateva mii de roni nu am posibilitatea de ai plati integral,drept urmare am decis sa-i platesc lunar o suma,,,prin mandat postal la adresa.Dat fiind faptul ca fostul sot nu se afla in tara, el insista sa primeasca banii prin" western union"
Si cum veti face dovada ca i-ati platit?
Pe mandatul postal am scris "cheltuieli de judecata" nu stiu daca am procedat corect ,dar cred ca este o dovada clara ca eu am inceput sa-i platesc ca sa nu se ajunga la executare silita deoarece sunt amenintata.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
buntingr, utilizator
Nu vad de ce sa fiti amenintata. Nu ati procedat bine. Mergeti la un executor si expicatii situatia. Sigur va va indruma cel mai bine. Si nu mai trimiteti bani prin Western, nu aveti nicio dovada ca ati efectuat plata sultei

Alte discuții în legătură

Părinții ne-au donat, mie și fratelui meu, o casă iar acum mama mă amenință că mă scoate din contract deși le-am trimis bani și pachete. pot face asta? claucla claucla Buna seara.Parintii mei ne-au facut mie si fratelui meu contract de donatie pe casa cu clauza ca ei sa ramana in apartament pe perioada vietii si sa ii ... (vezi toată discuția)
Sulta apartament mareboys mareboys In urma partajului mi sa atribuit apartamentul, iar eu trebuie sa platesc fostei sotii sulta de 35500 euro in lei la cursul zilei in care se face plata.Fosta ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar persoana fizica Gabi_16 Gabi_16 Buna ziua, In urma unei executari judecatoresti (pentru care am facut contestatie) m-i s-a pus poprire pe contul bancar. Avand in vedere ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)