Buna ziua,
In urma unei executari judecatoresti (pentru care am facut contestatie) m-i s-a pus poprire pe contul bancar. Avand in vedere ca trebuie sa primesc niste bani de la o alta persoana in acest cont am inteles ca acei bani vor fi blocati pana la solutionarea cauzei. Intrebarea mea este: as putea deschide un alt cont la o alta banca chiar si pentru o zi ( avand in vedere ca stiu data cand imi vor fi trimisi banii) sau executorul a trimis instiintarea catre toate bancile si deci nu ma pot folosi de acest "truc"?
Cel mai probabil este trimisa adresa de infiintare a popririi catre toate bancile. Incercati o alta modaliate de plata (gen western union, money gram).
Daca in cadrul contestatiei nu ati solicitat sau nu s-a dispus suspendarea executarii, atunci instituirea popririi este legala.
Nu riscați să mai primiți bani prin cont bancar, executorul a notificat toate băncile și e cu ochii pe dvs.
O altă variantă de primire a banilor, care reprezintă o soluție sigură 100%, este prin Poșta Română(mandat poștal).