avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Părinții ne-au donat, mie și fratelui meu, o casă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Părinții ne-au donat, mie și fratelui meu, o casă iar acum mama mă amenință că mă scoate din contract deși le-am trimis bani și pachete. Pot face asta?

Buna seara.Parintii mei ne-au facut mie si fratelui meu contract de donatie pe casa cu clauza ca ei sa ramana in apartament pe perioada vietii si sa ii ajutam.mama mea ma tot ameninta ca se duce sa ma scoata din contract sa ii ramana casa fratelui meu.el nu le-a dat niciodata nimic in schimb eu am acte doveditoare de sume trimise prin western union si pachete.ei pot face asta? si daca da eu pot contesta???pot face ceva in aceasta privinta care sa fie si in favoarea mea???
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:07, 15 Decembrie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actele notariale odată încheiate, nu se mai pot modifica după bunul plac.
Deci ce spune mama sunt doar amenințări. Nu exista asa ceva.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
renuntati sa mai trimiteti bani prin western union, moneygram, etc. nu puteti dovedi destinatarul. trimiteti prin banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bu bună ziua as avea nevoie de ajutor intr-un litigiu cu părinții ... Alexandra-iulia Alexandra-iulia Bu bună ziua as avea nevoie de ajutor intr-un litigiu cu părinții mei. Acum 6 ani am trimis banii din UK pt cumpărarea unui imobil părinților mei. Ei au ... (vezi toată discuția)
Bani împrumutați la parinti Timea1992Max Timea1992Max Buna.... am o problema destul de mare. părinții mei acum 10 ani au făcut un împrumut destul de mare la banca. au ipotecat casa in caz ca nu pot plăti ... (vezi toată discuția)
Divort, interzicere acces in locuinta bun comun, dovezi pentru partaj alinapricopi alinapricopi buna ziua am mare nevoie de ajutorul dvs sa incep cu inceputul,in 2007 am plecat in italia cu iubitul meu la munca,toti bani ce ii faceam ii trimiteam in ... (vezi toată discuția)