avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt în curs de a plăti prin ONU taxa pentru ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt în curs de a plăti prin ONU taxa pentru certificat de sărbători, pentru un american cu contract în Siria. Mai trebuie să fac alte forme, sau să plătesc alte taxe?

Daca un strain american cu contract in Siria obtine Certificat pentru sarbatori , concediu pentru Romania , eu aici mai trebuie sa fac alte forme , alte taxe ? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Quartila , utilizator 10:04, 2 Iulie 2018
Nu. Vine cu viza de turist
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca v-ati gasit iubit pe internet si v-a cerut sa-i obtineti acte pentru Romania este cel mai probabil escrocherie. Plus ca nu am auzit ca simplii cetateni romani sa poata plati ceva catre ONU, iarasi semn de escrocherie. Un cetatean american (SUA) are intrare si sedere libera in Romania 90 de zile intr-o perioada de sase luni, deci iar motiv ca ar fi escrocherie.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2018
tgeorgescu, utilizator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
elenavrc57 a scris:

Daca un strain american cu contract in Siria obtine Certificat pentru sarbatori , concediu pentru Romania , eu aici mai trebuie sa fac alte forme , alte taxe ? Multumesc

Să nu vă pună gaia să trimiteți bani... are dreptate tgeorgescu, este țeapă. Am avut și aici pe forum destule cazuri, plus că e plin internetul de experiențe aproape identice.

Citiți măcar acest topic:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
E teapa , nu exista nici un soldat american , sunt niste escroci majoritatea din Africa care tepuiesc pe toata lumea cu tot ce se poate , toate pozele sunt false indiferent ca se dau drept femeie sau barbat iar banii primiti din toata lumea se impart intre ei , de la lucratorii de la posta pana la politia locala , toata lumea traieste bine pe spatele fraierilor . Am vazut niste documentare facute de francezi cu tot ce se intampla , mai documentati-va si o sa va lamuriti
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum sa plătiți ceva prin ONU ?
Asta este cea mai tupeista și gogonată abordare.
E clar că este teapa.
ONU nu are asemenea atribuții. Că doar nu este Western Union . :)))
Tineti-va banii în buzunar.
Asta cu ONU, este cea mai mare gogonată, de care se folosesc excrocii, pe care am auzito, până în prezent
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu locuiesc aici in USA nu am auzit de cetatani americani care sa lucreze cu contract in Siria. Poate sint soldati.
Sint 99% sigur ca este o excrocherie.
Cel mai probabil este un cetatean Sirian care incearca sa intre in Europa prin Romania si in plus sa mai primeasca si niste bani de la dumneavoastra.
tgeorgescu si toti ceilati au dat un raspuns perfect, nu trimite-ti nici bani si nici acte altfel va mai si treziti cu politia pentru ca face-ti trafic de persoane.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2018
AlexBroker, utilizator

Alte discuții în legătură

Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)
Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Țeapă prin western union. cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva? Viorel65 Viorel65 Cum pot recupera banii? Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca ... (vezi toată discuția)