avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt în curs de a plăti prin ONU taxa pentru ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt în curs de a plăti prin ONU taxa pentru certificat de sărbători, pentru un american cu contract în Siria. Mai trebuie să fac alte forme, sau să plătesc alte taxe?

Daca un strain american cu contract in Siria obtine Certificat pentru sarbatori , concediu pentru Romania , eu aici mai trebuie sa fac alte forme , alte taxe ? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Quartila , utilizator 10:04, 2 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mare ti-e gradina Doamne...sa platesti prin ONU? De ce nu prin FBI?
Daca totusi ai facut prostia sa trimiti prin OP bani...mergi Luni la prima ora la banca si incearca sa anulezi rapid tranzactia...
Daca ai facut tranzactia prin Western Union (sau altele asemenea)...pune cruce la bani si vezi de cauta alte modalitati de a gasi "soldatul" inimii
Ultima modificare: Duminică, 1 Iulie 2018
tomaion, utilizator
La FBI, nu se făceau plati decât pentru Iraq, de aceea a fost îndrumată care ONU.
Dar dacă doriti sa urgentati, va ajut eu, am un unchi la FBI, care are relații. Și trimite el mai repede.
Dati-mi un mesaj și va dau Nr de cont să trimiteți banii.
:)))
E fara comision, fara taxe ascunse.

P.S. #Elena, cât privește banii, sunt intrutotul de acord cu Tomaion, mergi urgent la bancă și rezolva, sau pune-le cruce daca ai trimis prin WU.
Păcat că, încă mai sunt persoane ce cred in povești cu Fat Frumos.
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
Quartila, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)
Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Țeapă prin western union. cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva? Viorel65 Viorel65 Cum pot recupera banii? Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca ... (vezi toată discuția)