avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit pe teren

Am mostenit terenuri agricole care au facut obiectul unui Partaj judiciar cu sentinta definitiva si irevocabila (2010).La serviciul financiar al unitatii administrative figuram ca si mostenitori cu impozite neplatite pana la data Sentintei ,dupa sentinta ni s-a deschis separat rol financiar.
Se poate face o defalcare a datoriilor in asa fel incat sa figuram fiecare cu partea sa de datorie neplatita ca si mostenitori comuni pana la sentinta din Partajul deja facut ?
Mentionez ca actualizat la decembrie figuram cu 600ron impozit si cca. 1200ron majorari.

Alte discuții în legătură

Prescriere impozite teren Tarana Tarana Din 2010 avem sentinta de iesire din indiviziune ca mostenitori ai parintilor (suntem trei frati).In evidenta Primariei exista datorii ca si mostenitori comuni ... (vezi toată discuția)
Taxa teren agricol Tarana Tarana In anul 2010 am iesindin indiviziune prin partaj judiciar cu decizie definitiva si irevocabila. La vremea respectiva nu ni s-a solicitat situatia la zi a ... (vezi toată discuția)
Defalcare / impartire rol agricol raser raser Suntem doi frati mostenitori a catorva hectare de teren agricol. Succesiunea am facut-o cu niste ani in urma, dupa moartea mamei, singurul parinte. Rolul ... (vezi toată discuția)