avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare FAN CLUB SPORTIV in Romania
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare FAN CLUB SPORTIV in Romania

Buna seara , am si eu nevoie de cateva informatii daca doriti sa ma ajutati. Impreuna cu cativa prieteni , doresc sa infiintez un fan club romanesc al unei echipe de fotbal italiana . Am luat legatura cu clubul , ne-au trimis documentele pe care trebuie sa le completam , taxa anuala pe care trebuie sa le-o platim este de cca 170 euro . Fan clubul o sa aibe peste 50 de membri , am decis ca fiecare din noi sa platim 10 euro pe an taxa de inscriere in fan club . Nu o sa avem activitati economice . Clubul din Italia ne-a zis ca putem sa facem chiar si pe persoana fizica , intrebarea mea este CUM SE PROCEDEAZA LEGAL ? stiti alte cazuri concrete ? am auzit cum ca ar fi bine sa facem o asociatie non profit cu care sa ne afiliem la clubul-mama , dar cred ca dureaza foarte mult infiintarea . astept informatii , va multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: grunwald , utilizator 16:34, 12 Decembrie 2015
Vad c-aveti taxa de inscriere in fan club. Ei bine, trebuie emisa o chitanta pentru a incasa acea taxa. Plus ca si virati sume catre clubul-mama. Chestii contabile. Forma juridica cea mai potrivita este de asociatie non-profit, infiintarea durand maxim 2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal pe club sportiv. bob02008 bob02008 Buna ziua. Vreau sa pun bazele unei echipe de fotbal. Vreau sa înființeze o asociație Club Sportiv eu , tatal meu și încă un prieten. Ex: ... (vezi toată discuția)
Infiintare club sportiv sau asociatie transtravel_as transtravel_as buna ziua , in contextul afirmatiei din ,, GHID INFORMATIV DE ÎNFIINŢARE A STRUCTURILOR SPORTIVE ,, conform careia ,,Cluburile sportive pot ... (vezi toată discuția)
Club fotbal cristian8086 cristian8086 Buna ziua ! Am o scoala de fotbal ( asociatie club sportiv) inregistrata ca asociatie nonprofit.Pentru participarea la antrenamente se percepe o taxa ... (vezi toată discuția)