Buna ziua , ma numesc Muja Samuel. Am o neintelegere.
In data de 12.11.2012 a avut loc un accident soldat cu o victima eu fiind soferul. Pedeapsa care am primito a constat in 3 ani cu suspendare plus 5 ani de incercare. Iar dreptul de conducere mi-a fost suspendat pe toata durata termenului de incercare, Am executat 2 ani din pedeapsa fara incidente, m-am supus la tot ce mi s-a cerut. Intrebarea mea ar fi. Cum pot obtine dreptul de a conduce. Pentru a face un nou permis. Vreau sa mentionez ca acesta nu e un moft. Initial nu am vrut sa imi mai fac permisul, dar am reinceput studiile mi-am achizitionat un teren inspre construirea unei case, iar drumul de la locul de munca la scoala si acasa. nu imi permi sa il platesc zilnic,
Am inteles dupa ce am postat intrebarea. :(. Totusi revin cu intrebarea. Nu se poate face nimic? Va trebui sa renunt din nou la studii .. Nu vreau sa renunt iar la scoala.
Va multumesc. Acum am inteles exact. Anul trecut un "Avocat" mi-a cerut aproximativ 1000 de euro spunandu-mi ca poate face ceva in privinta asta. Pentru ca nu am avut antecedente si de la pronuntarea sentinetei m-am supus la tot ce mi s-a cerut. Iar serviciul de probatiune mia redus prezenta de la 1 luna la 5 luni. Constat ca doar atat se poate face in dreptul meu.
:(. Majoritatea persoanel si avocatilor mi-au zis ca am fost la locul nepotrivit in timpul nepotrivit, regret tot ce s-a intamplat. Acum trebuie doar sa incerc sa ma descurc asa cum e situatia. Va multumesc pentru raspunsurile dumneoavoastra.