avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana acuzatoare: cetatean roman; persoana ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana acuzatoare: cetatean roman; persoana acuzata:cetatean al Republicii Moldova

Buna ziua. Am vrut sa ajut o fosta colega de liceu, ea e in Republica Moldova-cetatean Moldovean, eu in Romania-Cetatean roman, m-a rugat sa ii cumpar niste carti. I le-am trimis prin autocar, plus i-am trimis si un hard pe care am rugat-o sa il dea la un baiat. Au trecut 3 saptamani, fata nu mai raspunde la sms-uri, mesaje pe facebook, desi e activa. A sunat-o o prietena de pe alt numar, i-a raspuns, a zis ca ma va suna si nici urma de bani pe carti sau hard. Intrebarea: unde depun plangere? Ea fiind in Republica Moldova, nu am decat un numar de telefon si o adresa la un fost loc de munca. Au trecut 3 saptamani si as vrea sa depun o plangere, insa nu stiu unde sa o depun, ea fiind in alt stat.
Mentionez ca am toate conversatiile de pe Facebook, SMS-uri.
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2015
inka_malinka, utilizator

Alte discuții în legătură

Anularea c.i. Simion95 Simion95 Sunt din Republica Moldova dar locuiesc in Romania. Pentru a depune actele de intrare la o universitate din Romania, am nevoie sa depun dosaru ca cetatean ... (vezi toată discuția)
Cum poate trece vama un minor? vovasw vovasw eu am facut la copilul meu pasaport strain .Vreau sa ma duc an Rusia.Am s-al pot trece peste granite fara procura de la sot? (vezi toată discuția)
Invitatie cetatean moldovean sanador sanador Buna ziua, In septembrie 2010 am fost rugat de un cunoscut sa fac o invitatie notariala pentru un cetatean din Republica Moldova. L-am ajutat si am facut ... (vezi toată discuția)