avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Asociere website
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Asociere website

Buna ziua,

Scriu de ceva timp articole pentru un site romanesc si mi-a fost propusa o asociere prin care as primi 10% din acel site pentru contributia mea.

As fi interesat care este modalitatea legala pentru a face acest contract de asociere si daca exista vreo clauza pe care as putea sa o pun ca sa primesc 10% din contractele de publicitate pe care le are site-ul respectiv pentru ca altfel as fi pus in situatia in care detin 10% din valoarea site-ului la o anumita data cand se va vinde.

De asemenea, as fi interesat care este forma legala de asociere. Se pot asocia 2 persoane fizice pentru acest site? Sau trebuie sa existe 2 firme sau PFA?

Multumesc,
Bogdan
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2015
BogdanH, utilizator

Alte discuții în legătură

Creare firma cu o alta firma inactiva Alirazvan Alirazvan Salut! Situatia mea este urmatoarea: Sunt administratorul unei firme care de cateva luni nu mai are nicio activitate si de 1 luna este declarata inactiva. ... (vezi toată discuția)
Pfa actionar la o sc?? Alexandru8899 Alexandru8899 1. Poate o PFA sa detina parti sociale la o SC? 2. In caz pozitiv, poate PFA beneficia de dreptul de a utiliza in scop comercial un website detinut de SC, ... (vezi toată discuția)
Asociere pfa-uri, posibila? relucu4 relucu4 Buna seara, asi fi interesat sa aflu daca exista vreo lege care sa interzica asocierea mai multor PFA-uri intr-o organizatie cu un oarecare profil( apararea in ... (vezi toată discuția)