avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Implicatii juridice semnaturi multiple pe contractul ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Implicatii juridice semnaturi multiple pe contractul comercial

Buna ziua,

Cu ocazia deschiderii a 4 puncte de lucru, s-a dispus introducerea semnaturii pe contractul comercial de vanzare-cumparare si a coordonatorului punctului de lucru, pe langa cea a directorului general (in calitate de furnizor).
As fi interesata ce implicatii juridice are acest lucru.

Multumesc anticipat ptr timpul acordat

Alte discuții în legătură

Despagubire inlocuire produs in garantie cyan cyan se pot solicita despagubiri unui furnizor ptr cheltuielile facute cu inlocuirea unui produs (pus in functiune) aflat in perioada de garantie daca nu a fost ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la o persoana juridica romana - voi avea probleme? andy33 andy33 Buna ziua! Intentionez sa cumpar un apartament de la o persoana juridica romana (asociatii sunt arabi). Un avocat mi-a spus ca daca aceasta societate ... (vezi toată discuția)
Fisa de post pentru manager comercial misstik misstik va rog imi puteti da raspuns pt intrebarea mea....imi trebuia la scoala pentru firma de exercitiu .:(..pe internet nu sunt asa concrete .Multumesc. (vezi toată discuția)