avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare cautiune- platita prin ordin de plata bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare cautiune- platita prin ordin de plata bancar

Buna seara,

Am o intrebare legata de recuperarea unei cautiuni care a fost achitata prin ordin de plata de la o banca comerciala catre contul Curtii de Apel deschis la CEC. Procedura juridical s-a incheiat- exista deja hotarare de restituire a cautiunii si am obtinut recipisa de la grefierul Curtii de Apel.

Intrebarea este: cererea de restituire a cautiunii o depun direct la CEC sau la banca comerciala unde am contul / de unde am efectuat plata?

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Restituirea cautiunii andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a admis contestatia la executare si a anulat executarea silita prin hotarare irevocabila. Comunicarea inca nu am primit-o dupa ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Recuperare cautiune NicolaeIordachescu NicolaeIordachescu Buna ziua ! In urma cu ceva ani adica din 2009 am ajutat pe cineva sa-si cumpere o masina in rate pe numele meu.Persoana respectiva nu a mai achitat ratele ... (vezi toată discuția)