avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vecin cu sapte masini in parcarea blocului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vecin cu sapte masini in parcarea blocului

Buna ziua,

Imi puteti spune si mie, va rog, cum as putea sa remediez o veche problema pe care o avem la bloc ?
Un vecin de-ai nostri, desi sta in chirie in acest bloc, are sapte autoturisme parcate in parcarea marcata a blocului. Din cauza acestuia, s-a supraaglomerat parcarea, dar mai nou s-a transformat si in service auto, unde, isi accelereaza masinile, le repara, invata incepatorii sa faca parcari etc. #-o

Va rog sa imi spuneti care institutie abilitata poate lua masuri in aceasta problema ? In cat timp s-ar solutiona problema si cum ?

In asteptarea raspunsului, va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:28, 21 Decembrie 2015
Poliția locală ar trebui să aibă competență în astfel de cazuri. Locurile de parcare marcate sunt închiriate locatarilor de către Primărie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masini parcate ilegal florintodoran florintodoran Buna ziua, as dori sa intreb daca exista posibilitatea ca masinile parcate ilegal in garajul blocului, sa fie ridicate. Am discutat subiectul acesta in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc la parter si dezvoltatorul imobiliar de la ... micoriza2000 micoriza2000 Buna ziua. Locuiesc la parter si dezvoltatorul imobiliar de la care am cumparat apartamentul acum 5 ani, vinde locul de parcare lipite de fereastra mea ... (vezi toată discuția)
Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)