avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice

pot obtine amanarea pedepsei daca la recoltarea probelor biologice am avut 1,65 si 1,55 ,accidentul s-a soldat fara victime doar cu pagube materiale minore,fiind fara antecedente penale fiind prima infractiune
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:11, 15 Decembrie 2015
Am văzut situații în care s-a aplicat pedeapsa cu executare în astfel de cazuri.
Încercați sa sperați la o suspendare ca ati avea șanse dacă veți fi bine aparat dar la amanare nu cred...
Daca nu e recidivist nu cred sa primeasca cu executare, cred ca mai degraba spre o suspendare a executării pedepsei sub supraveghere se indreapta.
Am vazut de mai multe ori in cazuri de la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti pedepse cu executare pe accident usor si stare de ebrietate.Intr-un caz doar i-a agatat oglinda si fara victima si s-a mai si prezentat la judecata.A avut avocat din oficiu dar nu cred ca ar conta prea mult...acest aspect...

Si mie mi-a parut exagerat si nu mi-a venit sa cred.
Nu m-a interesat sa vad ce s-a intamplat la Curtea de Apel Bucuresti in recurs ( la acea vreme) dar...acolo cam greu sa se schimbe ceva in astfel de cazuri...

Oricum, ideea este ca trebuie sa fie atent.

Si pe la alte judecatorii poate nimeri instanta care sa il taxeze...adica cu executare ca parca 6 luni cu executare se aplicase...in dosarul acela la fond...
Respectivul nici nu era mort de beat...la volan dar a gresit...un pic...la un viraj...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie Sabinamanolescu Sabinamanolescu Buna ziua! Scuzați mi vocabularul sărăcăcios al domeniul, va voi explica cum pot. Am un amic care in urma cu 2 ani a fost prins beat la volan. A refuzat ... (vezi toată discuția)
Stadiu dosar:fond; obiect dosar:sesizarea cu acordul de recunoastere a vinovatiei (art 4b3 ncpp) cosmin_curuci cosmin_curuci Buna ziua, sa spun pe scurt...am facut prostia de a ma sui la volan beat,sa imi cumpar un pachet de tigari intr-o seara,am fost prins,dus la recoltare probe ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan nick31 nick31 buna ziua va rog frumos am si eu un prieten care a fost condamnat definitiv in anul 2010 luna august la pedeapsa de un an inchisoare cu suspendare si termen de ... (vezi toată discuția)