avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Persoana cu dizabilitati,grad ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Persoana cu dizabilitati,grad accentuat(EPILEPSIE),printre altele.

Buna ziua,
Doresc sa stiu,eu fiind o persoana cu handicap grad II accentuat si epileptic pot inmatricula fara sa platesc Taxa de timbru,pe numele meu o masina care nu este modificata (oricum nu imi permite legea sa posed PERMIS DE CONDUCERE),dar care imi este necesara transportului.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto persoane cu handicap viliszabo viliszabo As dori sa stiu daca baneficiez de scutire de la taxa de mediu pt.autoturisme, mentionez ca am handicap gr.2 accentuat permanent ( amputatie mana dreapta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina grad handicap 1 bogdan666 bogdan666 Salut, Vreau sa inscriu o masina adusa din Anglia am o ruda care are gradul 1 de handicap locomotor insa nu poseda permis de conducere, as vrea sa inscriu ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare only_me only_me Am cumparat o masina din Franta, inmatriculata 2005. Sotul meu este cu handicap de gradul II grav. Mentionez ca nu este handicap locomotor. Am vreo reducere ... (vezi toată discuția)