avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... STIRE:S-AU SCOS PROBELE ORALE
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

STIRE:S-AU SCOS PROBELE ORALE

ANUL ACESTA TOATE PROBELE SE SUSTIN SCRIS PENTRU ADMITEREA IN PROFESIA DE AVOCAT.CERINTELE SUNT FOARTE MARI.NE DEZAVANTAJEAZA MULT PROBA SCRISA LA PROCEDURI.LA ORAL SE LUAU NUMAI NOTE MARI.
Esti prost informat, la oral se luau si multe note mici; acum depinde ce intelegi tu prin note mari, daca-i vorva de 6 sau 7, atunci da se luau multi.
gresit. in Bt , Alba si multe alte judete se dau probele orale. in BT de exemplu se da ex oral la Organizare si proced. civila. asa ca... tot inainte!
EU VORBEAM DE BAROUL BUCURESTI.AR FI NORMAL CA SISTEMUL DE EXAMINARE SA FIE ACELASI IN TOATA TARA.EXISTA UNIUNEA NAT A BAROURILOR DIN ROMANIA.IN bUCURESTI, STIU SIGUR CA S-A SCOS ORALUL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandari avocati rox_alina rox_alina buna ziua. as dori sa aflu de unde imi pot procura cele doua formulare pentru recomandare, respectiv indrumare pt avocat, deoarece nu le gasesc nicaieri si in ... (vezi toată discuția)
Acces in profesia de avocat Adela.Alexandra Adela.Alexandra Saptamana trecuta mi s-a spus ca daca se face dovada lucrului cu carte de munca la un birou de avocatura, dupa finalizarea licentei, se poate face accesul in ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)