avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Citatie, procedura de urmat
Discuție deschisă în Executare silită

Citatie, procedura de urmat

Buna ziua, am primit o citatie intr-un dosar de contestare executare in care mi se comunica urmatoarele:
- ca trebuie sa ma prezint in instanta
- cu mentiunea de a semna raspunsul la intampinare, cu mentiunea de a achita taxa de timbru + a achita taxa pentru suspendare executare + cheltuieli de fotocopiere
- citatia este pentru 15 ianuarie

Intrebarile sunt:
- este obligatoiru sa ma prezint?
- ce anume inseamna semnarea raspunsului la intampinare? Eu am urmat pasii pe care mi i-a spus un avocat, eu redactand intampinarea si depunerile la dosar si cred ca nu am semnat intampinare...nu stiu sigur. Asta sa insemne? :)
- pana cand pot plati taxele cerute? dupa ce le platesc le depun la dosar? in original sau copie? unde anume se platesc aceste taxe?
- taxa pentru copiere dosar executare unde o platesc? la executor?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:09, 19 Decembrie 2015
Fie va prezentati la termen, ori mergeti pana in termen la arhiva instantei si semnati raspunsul la intampinare.

Tot in sedinta sau mai inainte prin registratura depuneti taxele de timbru in original.

Contravaloarea fotocopierii actelor din dosarul de executare se face direct la executor.

Daca nu doriti sa participati la solutionarea dosarului atunci formulati o cerere de judecare in lipsa.

Multumesc frumos de raspunsuri. Sarbatori fericite!
E bine sa mergeți la termen ca la arhiva nu o sa va lase sa semnați.
Taxa o plătiți acolo unde se achita impozitul pe casa unde locuiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intr-un dosr de executare silita, am facut contestatie, s-a suspendat ... SANTIER SANTIER Intr-un dosr de executare silita, am facut contestatie, s-a suspendat executarea silita pana la decizia definitiva. Intre timp m-am razgandit (am studiat ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa judecatorie otilia13 otilia13 Buna ziua! Am primit o comunicare de adresa de la judecatorie prin care mi se pune in vedere sa platesc taxa judiciara de timbru si sa raspund la intampinare ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru / taxa fotocopiere nelamurire. Mihaiionut6652 Mihaiionut6652 Buna ziua, am si eu o nelamurire. Pe citatia primita pt prezentarea in instanta scrie urmatoarele : ........ . . . . . . In caz de neprezentarea partilor, se ... (vezi toată discuția)