avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu obtinut in alta tara
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu obtinut in alta tara

Buna ziua,

Am o intrebare va rog frumos. Am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai platit, intre timp creditul a fost dat catre un executor, am suma foarte mare de inapoiat, am luat legatura cu executorul sa facem un agajament de plata lunara pe o suma care spun eu ca o pot achita. Sunt angajat in afara tarii, imi poate pune proprie la firma unde lucrez, nu as vrea sa am probleme cu angajatorii si sa ma dea afara. Salariul il iau acolo nu in romania. Executorul imi cere unde sunt angajat si salariul net pe care il am si nu stiu ce sa-i spun.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:42, 16 Decembrie 2015
Executorul din România nu are dreptul să facă acte de executare în afara țării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire salariu Eugen1007 Eugen1007 Buna ziua, Am o intrebare va rog frumos. Am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai platit, intre timp creditul a fost dat catre un executor, am ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu..abuziva??? Radu77777 Radu77777 Buna seara! Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante si sper sa ma ajutati! Angajatorul mi-a pus poprire suma de 750 lei, ceea ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite la banca - nelamuriri vis a vis de executarea silita borik borik buna ziua, am un credit de nevoi personale #-o (pe 10 ani), fara ipoteca sau giranti, insa am garantat rambursarea creditului cu venitul lunar. pentru ca ... (vezi toată discuția)