Buna ziua , in anume 2008 tata a luat un imprumut de 12.000 lei , la care a renuntat sa plateasca dupa o vreme din lipsa de bani ! Acum ne-am trezit cu un proces de executare silita , plata totala fiinde 31.002 lei ... Am depus cerere de contestatie asupra executarii silite in urma careia am primit :
Pentru aceste motive , in numele legii se hotaraste : respinge exceptia prescriptiei dreptului de a cere executarea silita .
Respinge contestatia la executare silitita formulata de contestatarul ***** **** , doliciliat in ******** , judetul Mehedinti , impotriva intimatei S.C getback recovery S.R.L cu sediul in Bucuresti bdul Dimitrie Popeiut .Cu apel in 10 zile de la comunicare ,cerere care se depunde la Judecatoria ***** **** .Pronuntata in sedinta publica , azi,3.12.2015, la sediul judecatoriei **** , judetul Mehedinti !
---Ce se mai poate face ? Va rog sa imi scrieti orice cale de atac , orice contestatie am putea face ... Stam foarte prost cu banii si chiar avem nevoie de un sfat.
Se poate ajunge la o solutie de mijloc ? prin achitarea unei sume stabilite pe cale amiabila intre cele 2 parti ?
Precizez ca tatal meu este despartit de mama si nu are absolut nici un venit
Nu o sa va poata ajuta nimeni fără sa va vadă actele.
Despre calea de atac, va scrie și în hotărâre, se ataca cu apel, contează însă să aveți motiv. Ca nu aveți bani, contează cel mai puțin.
De ce vi s-a respins excepția?
Explicatie solutie
opc25
in urma cu 3 luni de zile am facut contestatie la o executarea silita efectuata de o companie privind circulatia pe drumurile publice, solicitand restituirea ... (vezi toată discuția)