avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Explicatie solutie
Discuție deschisă în Executare silită

Explicatie solutie

in urma cu 3 luni de zile am facut contestatie la o executarea silita efectuata de o companie privind circulatia pe drumurile publice, solicitand restituirea banilor platiti ca urmare a executarii.
in urma procesului am primit aceasta solutie insa nelucrand in domeniu nu prea inteles ce inseamna, va rog daca poate cineva sa imi explice.

Solutia pe scurt: Respinge excepţia inadmisibilităţii contestaţiei, excepţie ridicată de intimată. Respinge contestaţia la executare, formulată de contestatorul P M în contradictoriu cu intimata CN..... împotriva formelor de executare silită începute în dosarul execuţional nr. 0000/2015 BEJ D B. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria P, în cazul exercitării căii de atac
Cel mai recent răspuns: opc25 , utilizator 13:20, 19 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronunțare Popacristian09@yahoo.ro Popacristian09@yahoo.ro Am avut pronunțarea și aș vrea să știu ce mai urmează sau daca trebuie sa mai fac ceva , cum pot legal sa anunt banca sa imi deblocheze contul. ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere. are rost sa fac apel? ignat_adi ignat_adi Am primit urmatoarea solutie: \"Respinge excepţia netimbrării, excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei, excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare? nelamurire jondoe1 jondoe1 Ora estimata: 08:30 Complet: Camânari/incidente 15 Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a BEJ M ... (vezi toată discuția)