Buna ziua . In urma cu aproximativ 4 sau 5 luni am fost invitat in calitate de martor la sectia de politie , in urma unor prostii de-ale unor prieteni mai vechi .Acum , de 3 - 4 zile ei au primit rechizitoriu acasa , nu stiu ce este acesta , dar mi-au spus ca in 5 Ianuarie anul viitor au procesul.Intrebarea mea este daca in ziua in care ei au primit acel rechizitoriu trebuia sa fiu si eu citat ca in data de 5 sa ma prezint in calitate de martor la proces , sau pot fi chemat chiar in ziua in care este procesul ? Am emotii acum ca voi fi chemat , si vreau sa stiu la ce sa ma astept.Multumesc.
Intrebarea mea este daca in ziua in care ei au primit acel rechizitoriu trebuia sa fiu si eu citat ca in data de 5 sa ma prezint in calitate de martor la proces
Nu. Dvs. veti fi citat pentru un alt termen. Acela va fi termenul pentru administrarea probelor.
Acum, pentru termenul din data de 5, nu trebuie sa va prezentati.
Din martor inculpat?
sorinxxl
Buna seara.
In urma cu un an am fost invinuit pt complicitate la inselaciune si am primit nup dar s-a facut plangere impotriva rezolutiei procurorului si s-a ... (vezi toată discuția)