avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La ce infractiune se poate incadra?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La ce infractiune se poate incadra?

La ce infractiune se poate incadra un individ care repetat zilnic, de 4 ani, isi lasa cainii periculosi liberi fara lesa si fara botnita, cu buna stiinta prin lift, holul blocului, spatiul verde bloc stiind ca ma poate ataca vreunul, fara lesa si fara botnita si provocandu-mi o stare de teama de cate ori ii vad si ala nefacand decat sa rada ca prostu.
A fost amendat de multe ori de politie dar probabil ca nu plateste amenzile ca el continua ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:44, 18 Decembrie 2015
Faptele pot fi incadrate ca si contraventii prevazute de disp L nr 61/1991 si OUG nr 55/2002 privind regimul de detinere al cainilor periculosi sau agresivi, republicata.

Doamna, eu am intrebat altceva!. Cunosc contraventiile, va rog raspundeti la intrebare.
Dati-le ciocolata si nu mai deranjeaza niciodata pe nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu caine periculos ContSters362885 ContSters362885 Daca un om isi lasa intentionat de ani de zile cainele periculos Rotweiller liber pe spatiul comun si ma simt amenintata de prezenta acestui caine, am probe ca ... (vezi toată discuția)
Intrebare atac canin ! buna ziua. ca sa pun intrebarea, cred ca e nevoie sa explic putin ... Sebi Oprea Sebi Oprea Buna ziua. Ca sa pun intrebarea, cred ca e nevoie sa explic putin pe scurt care este situatia cu care ma confrunt. Detin un caine din rasa Amstaff, inregistrat ... (vezi toată discuția)
În atenția domnilor/doamnelor avocați oanadracinschi oanadracinschi Acum o săptămână, seară fiind, mă plimbam cu Metis Amstaff-ul meu. O doamnă între vârsta a doua și a treia m-a întrebat de ce nu poartă botniță. ... (vezi toată discuția)