avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

Buna seara! Problema este cam asa :am depus la primarie pentru o autorizatie de constructie a unei case iar azi am fost chemat la urbanism ca sa ma anunte ca dosarul e bun insa trebuie sa sa ma retrag de la aliniamentul strazii cu 3 metri .Arhitectul meu nu e in oras ca sa ma lamureasca despre ce e vorba insa nici inspectoarea de la urbanism nu cred ca stia prea bine ce imi cere .Eu am inteles ca ar trebui sa mut gardul inspre interior cu 3 metri ca sa las loc de trotuar, insa eu am dat bani pe terenul ala cum sa las sa se faca trotuar pe terenul meu. Strada din fata terenului are 8 metri latime .Acum e posibil sa nu fi inteles eu bine , in orice caz inspectoarea respectiva ma trimis la arhitecta sefa sa se spele pa maini . . . care vine tocmai luni la munca . Ma gandesc insa este posibil sa ma puna sa imi retrag gardul , adica cei trei metri , ma despagubeste cineva in acest caz .E proprietate privata ! Sau poate nu am inteles eu bine ! Oare e posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:47, 18 Decembrie 2015
Da, e posibil.

Interventie moderator:
Va rog sa nu mai initiati mai multe subiecte pe aceeasi problema. Acesta va fi inchis. Pentru lamuriri, scrieti in celalalt.

Multumesc pentru intelegere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie criss_media73 criss_media73 ubiect: Autorizatie de constructie Buna seara! Problema este cam asa :am depus la primarie pentru o autorizatie de constructie a unei case iar azi am fost ... (vezi toată discuția)
Cedare teren pentru modernizarea drumului iulia08 iulia08 Buna ziua! Am si eu o nelamurire! Am cumparat un teren, am obtinut autorizatie de constructie pentru casă si gard. Am construit gardul iar acum cei de la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie imprejmuire ginapetreus ginapetreus Buna ziua, in urma cu 13 luni am demarat procedura de obținere a unei autorizații pentru împrejmuire a proprietății (vorbim doar de un gard la stradă, ... (vezi toată discuția)