avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de urbanism

citat dintr-un CU :destinatie stabilita prin doc urbanism : locuinte individuale si colective mici cu maxim P +2 subzona LC2 locuinte individuale sau colective mici P-P+2 ,retrase de la aliniament cu regim de construire discontinuu.C ce se intelege prin retrase de la aliniament?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:43, 18 Decembrie 2015
Conform Regulamentului General de Urbanism. pentru constructii diferite structuri,
P,P+1,P+2,autoritatea publica locala prin certificatul de urbanism impune obligatia ca la noile constructii/clădiri sa fie respectata retragerea de la aliniament care este caracteristica strazii respective
Sa construiti fatada mai in spate decat celelalte case de pe strada. Trebuie sa precizeze si cat e retragerea si de la ce... adica ar mai fi prin CU niste precizari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)
Terenul pe care l-am cumpărat a fost situat la categoria l4 Gabrielsuzana Gabrielsuzana Am cumpărat un teren in Bistrita intr-o zona destinată pentru case Str Malinului . Terenul este intravilan , neștiind ca se modifica planul de urbanism ... (vezi toată discuția)