avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Despre formularul w8 ben
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Despre formularul w8 ben

Buna ziua, ma numesc ana si lucrez ca model videochat (contractor independent cred). Unele site-uri imi cer sa completez formularul w8 ben care atesta ca nu sunt cetatean american si ca nu platesc impozit in america. Formularul asta ajunge la irs. Am auzit de la unele colege ca irs ar trimite un raport anual al castigurilor facute pe acele site-uri, la fiscul roman (ori ca sa informeze ca am de platit impozit in romania, ori ca sa justifice plata impozitului, asta nu stiu). Alte site-uri spun ca nu trimit nimic la fisc. Care e procedura legala in cazul w8-ben? Se trimite raport la fisc, sau e doar ceva care ma scuteste de plata impozitului in America si atat fara sa mai aiba vreo legatura cu statul roman?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:03, 18 Decembrie 2015
E vorba de scutirea de impozit în SUA și atât.
Fata de fiscul romantica datorați impozit pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii Anastasia gar Anastasia gar Fals in declaratii Buna ziua, ce risca o persoana cetățean American, ce semneaza INFORMATIA falsa atunci cand deschide conturi bancare, ca nu ar fi ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a plati taxe din veniturile generate de reclame online Iulian81 Iulian81 Am un site si ma gandeam sa folosesc niste reclame de marketing afiliat de la niste firme de gazduire web din America... ceva gen Godaddy, Hostgator si alte ... (vezi toată discuția)
Cum aflu care este social security number al meu pt a vorbi cu fiscul din sua Costas2023 Costas2023 Referitor activitate desfasurata de persoana fizica care vinde carti pe Amazon. Amazon cere un numar TIN (tax identification number -cred) - de fapt CNP din ... (vezi toată discuția)