avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare in contb.a valori riziduale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare in contb.a valori riziduale

inregistrare in contabilitate a valori reziduale unui echipament informatic achizitionat in lesing financiar se face prin nota contabila 276-214.Nu sunt sigur ca este corect ,de putin timp sunt contabil la un liceu ,am mai lucrat contabilitate dar la o societate comerciala unde efectuam doar o parte de contabilitate,aici la bugetari am foarte multe lipsuri recunosc .
#-o Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat,de unde pot lua mai multe lamuriri despre contabilitatea bugetara
Cel mai recent răspuns: nikoad , utilizator 21:26, 26 Iulie 2009
poate te ajuta cu ceva....

Ordin nr. 1917 din 12/12/2005, Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 1186 din 29/12/2005, pentru aprobarea Normelor metodologice privind organizarea şi conducerea contabilităţii instituţiilor publice, Planul de conturi pentru instituţiile publice şi instrucţiunile de aplicare a acestuia


daca nu-l ai, trimite-mi un mail....
multumesc pentru ajutor,fiind icepator nustiu daca aici tebuie sa raspund celui care ma ajutat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere produs 1yly 1yly Care este prcedura de scoatere din magazia unei institutii publice a unui produs? (carts toner, dosare, hirtie etc) Act normativ. Multumesc! (vezi toată discuția)
Casare alina_pogacean alina_pogacean care este operatia contabila privind casarea unui obiect de inventar la institutiile publice care nu sunt platitoare de TVA? (vezi toată discuția)
Monografie materiale documentare viorica1963 viorica1963 cum inregistrez in contabilitate facturile materialelor de documentare la institutii publice (vezi toată discuția)